خیابان بهار

گلها وگیاهان شفا بخش

خیابان بهار

گلها وگیاهان شفا بخش

گیاهان دارویی


گیاهان دارویی

قیمت:65000ریال

موضوع:

گیاهان دارویی




مقدمه ................................................................... 1
تفاوت بین گیاهان دارویی، داروهای گیاهی و شیمیایی ........................... 3
تاریخچه گیاهان دارویی در جهان ...................................................... 5
پیشگامان و نامداران شناخت گیاهان دارویی در شرق ...................................... 7
رنسانس و آغاز تحول شناخت گیاهان دارویی در غرب........................................ 9
تاریخچه گیاهان دارویی در کشورهای مختلف.................................................. 12
فصل 2: اهمیت اقتصادی و ضرورت توجه به گیاهان دارویی.............................. 16
جایگاه اقتصادی گیاهان دارویی در جهان و ایران............................................... 17
ضرورت توجه به پرورش گیاهان دارویی در کشور ......................................... 19
مهمترین مشکلات توسعه صنعت گیاهان دارویی در کشور........................ 21
فصل 3: طبقه بندی گیاهان دارویی ........................................ 25
براساس نیازهای اکولوژیک................................................... 26
براساس عادات رشد......................................................... 26
براساس خصوصیات مورفولوژیک............................................. 28
براساس نوع اثر درمانی ........................................................ 28
براساس خصوصیات گیاه شناسی.............................................. 29
فصل 4: طبقه بندی مواد موثره و مختصری در مورد استخراج اسانس......... 31
آلکالوئیدها.......................................................................... 32
گلیکوزیدها...................................................................... 33
اسانس ها .............................................................................. 34
مواد تلخ................................................................................... 36
فلاون ها و فلاونوئیدها ............................................................... 36
موسیلاژها ......................................................................... 37
ساپونین ها ................................................................................ 38
اسید سیلیک........................................................................... 38
روش های استخراج اسانس..................................................... 41
تقطیر با بخار سریع به روش کولنر ...................................... 42
تقطیر با حرارت براساس روش اشنال ....................................... 43
استخراج با استفاده از متانول....................................... 43
فهرست
گیاهان دارویی
استخراج یا استفاده از اولئو-رزین ها..................................................... 36
فصل 5: عوامل موثر بر رشد و نمو گیاهان دارویی ......................................... 44
عوامل طبیعی ................................................................................... 45
نور ............................................................................................... 45
درجه حرارت.......................................................................... 46
رطوبت......................................................................... 47
خاک و عناصر غذایی....................... .............................. 48
مکان رویش......................... ......................................... 50
عوامل گیاهی و زراعی........................ ...................................... 50
سن گیاه ........................................ .................................. 50
عملیات به زراعی...................................... .......................... 51
عوامل زنده و غیر زنده .............................. ....................... 52
فصل 6: تکثیر و ازدیاد گیاهان دارویی....... ................................. 54
تکثیر جنسی...................................... ............................ 55
تکثیر غیر جنسی .......................... .............................. 57
استفاده از روش های بیوتکنولوژی در تکثیر و ازدیاد گیاهان.... .............. 58
روش های مختلف کشت بافت.................... ............................ 58
مهندسی ژنتیک...................................... ........................... 63
فصل 7: برداشت و خشک کردن گیاهان دارویی............... ................... 70
برداشت، خشک کردن و انبارداری اندام های مختلف گیاهان دارویی . .............. 73
ریشه و ریزوم................................................................. .............. 73
سرشاخه ها..................................................... ................................ 73
برگ ها................................................... .................................. 74
گل ها ................................................................ 74
فصل 7: معرفی و روش های کاشت، داشت و برداشت مهمترین گیاهان دارویی ........ 76
باریجه......................................................................................... 77
زیره سیاه ایرانی............................................................................. 80
رازیانه ........................................................................................ 82
بومادران.......................................................................................... 84
آویشن.......................................................................................... 86
زیره سیاه اروپایی.......................................................... 91
بابونه............................................................................... 92
مرزه..................................................................................... 95
نعناع ....................................................................................... 98
رازک.......................................................................................... 101
پامچال ............................................................................................. 104
تاتوره............................................................................................ 106
ترخون ......................................................................... 108
سنبل الطیب............................................................................. 111
علف لیمو.............................................................................................. 113
گل انگشتانه ............................................................................................ 116
گشنیز...................................................................................................... 118
گلپر............................................................................................ 120
گلرنگ ............................................................................................. 122
بادرشبی........................................................................................ 124
اسفرزه............................................................................................. 126
شیرین بیان.................................................................................... 129
گل راعی...................................................................................... 132
گالگا .............................................................................................. 134
افسنطین...................................................................................... 137
گاوزبان...................................................................................... 140
بادرنجبویه................................................................................ 142
سداب................................................................................... 145
آنسیون...................................................................................... 148
زوفا...................................................................................... 150
بنگ دانه.................................................................................. 153
شابیزک............................................................................... 155
مریم گلی............................................................................ 158
مرزنجوش بستانی ............................................................. 161
گل همیشه بهار .................................................................................. 164
به لیمو................................................................................................ 166
جین سنگ.............................................................................................. 168
زرشک............................................................................................ 170
رزماری............................................................................................ 172

تعداد صفحه : 180



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

کتاب گیاهان آبزی پیام نور

قیمت:60000ریال

موضوع:

گیاهان آبزی رشته ی علوم کشاورزی

فهرست
پیشگفتار یازده
فصل اول تالوفیتها 1
مقدمه 1
1-1 جلبکها 2
تکثیر رویشی 2
1. تولیدمثل غیرجنسی 3
2. تولیدمثل جنسی 4
چرخه های زندگی 5
اکولوژی 7
گوناگونی اکولوژیکی سیانوفیت ها 8
تنوع اکولوژیکی جلبک های سبز 11
اکولوژی جلبک های قرمز 12
اکولوژی اوگلنوئیدها 14
اکولوژی دینوفلاژله ها 15
اکولوژی جلبک های قهوه ای 16
اکولوژی دیاتوم ها 18
فیتوپلانکتون ها 19
فیتوپلانکتون های دریایی 20
فیتوپلانکتون های دریاچه ای 21
فیتوپلانکتون های رودخانه ای 23
جلبک های کف زی آب های شیرین 24
دریاچ هها و حوضچه ها 26
باتلا قها 27
جلبک های برفی 28
جلبک های سنگزی 28
جلبک های دریایی کف زی 29
پنج
مرداب های نمکی (آبریزهای نمکی) 29
2-1 قارچ ها 30
پراکندگی و زیستگاه های مختلف قارچ ها 34
3-1 گلسنگ ها 36
فصل دوم بریوفیت ها 37
مقدمه 37
رده بندی بریوفیت ها 37
1-2 خز هها 38
2-2 جگرواش ها 39
3-2 علف شاخی ها 41
فصل سوم نهانزادان آوندی (پتریدوفیت ها) 45
مقدمه 45
طبقه بندی 46
1-3 پسیلوفیت ها 47
2-3 لیکوپودیوفی تها (پنجه گرگیان) 49
ویژگی های مهم پنجه گرگیان 49
شرح خانواده های زنده پنجه گرگیان 50
الف) خانواده لیکوپودیاسه (پنجه گرگ) 50
ب) خانواده سلاژینلاسه (علف خوک) 52
ج) خانواده ایزوئتاسه 53
3-3 اکویستوفیت ها (دم اسبیان) 54
ویژگی های مهم دم اسبیان 56
4-3 پولی پودیوفیت ها (سرخسیان) 57
طبقه بندی 58
شاخه پولی پودیوفیت ها 59
مشخصات رده پولی پودیوپسیدا 59
خانواده های منتخب 61
الف) خانواده مارسیله آسه 61
ب) خانواده سالوینیاسه 62
ویژگی های مهم سرخس ها 64
فصل چهارم نهاندانگان 65
مقدمه 65
1-4 رده لیلیوپسیدا 65
1-1-4 زیر رده آلیسماتیده 66
راسته آلیسماتالس 66
الف) خانواده بوتوماسه 66
ب) خانواده لیمنوکاریتاسه 67
ج) خانواده آلیسماتاسه 68
شش
راسته هیدروکاریتالس 71
راسته نجدالس 73
الف) خانواده آپوگتوناسه 73
ب) خانواده شیوچزریاسه 75
ج) خانواده جونکاجیناسه 75
د) خانواده لیلائیسه 76
ه) خانواده نجداسه (تیزک) 77
و) خانواده پوتاموگتوناسه 78
ز) خانواده زانیچلیاسه 79
ح) خانواده زوستراسه 80
2-1-4 زیر رده کملینیده 81
راسته کملینالس 82
الف) خانواده گزیریداسه 82
ب) خانواده مایاکاسه 83
ج) خانواده کملیناسه (برگ بیدی) 83
راسته اریوکائولالس 84
خانواده اریوکائولاسه 85
راسته رستیونالس 86
الف) خانواده فلاژلاریاسه 86
ب) خانواده رستیوناسه 86
راسته پوآلس (گرامینه) 88
الف) خانواده گرامینه (پوآسه) 89
راسته ژونکالس (جگن) 92
خانواده ژونکاسه 93
راسته سیپرالس 94
خانواده سیپراسه 94
راسته تیفالس 96
الف) خانواده تیفاسه 97
ب) خانواده اسپارگانیاسه 98
3-1-4 زیر رده آر ه سیده 99
راسته آرالس 99
الف) خانواده آراسه 99
ب) خانواده لمناسه (عدسک آبی) 101
4-1-4 زیر رده لیلیئیده 102
راسته لیلیالس 104
الف) خانواده پونته دریاسه 104
ب) خانواده ایریداسه (زنبق) 105
ج) خانواده لیلیاسه (لاله) 107
راسته ارکیدالس (ثعلب) 110
الف) خانواده ارکیداسه (ثعلب) 110
2-4 ماگنولیوپسیدا 113
1-2-4 زیر رده ماگنولیئیده 113
هفت
راسته نیمفالس 114
الف) خانواده سراتوفیلاسه 114
ب) خانواده نیمفاسه (نیلوفر آبی) 115
راسته رانونکولالس 116
خانواده رانونکولاسه (آلاله) 116
2-2-4 زیر رده هاماملیده 118
راسته میریکالس 119
الف) خانواده میریکاسه 119
ب) خانواده بتولاسه (غان) 120
3-2-4 زیر رده کاریوفیلیده 122
راسته کاریوفیلالس 122
خانواده پرتولاکاسه (خرفه) 122
خانواده پولی گوناسه (علف هفت بند) 123
4-2-4 زیر رده دیلنیئیده 124
راسته تئالس 125
الف) خانواده الاتیناسه 125
راسته مالوالس 126
خانواده مالواسه (پنیرک) 126
راسته ویولالس (بنفشه) 127
خانواده ویولاسه (بنفشه) 127
راسته سالیکالس (بید) 130
الف) خانواده سالیکاسه (بید) 130
راسته کاپارالس 131
خانواده براسیکاسه یا کروسیفرا (شب بو) 131
راسته اریکالس 133
خانواده اریکاسه (آزالیا) 134
راسته پریمولالس 135
خانواده پریمولاسه (پامچال) 135
5-2-4 زیر رده رزیده 137
راسته رزالس 137
خانواده دروزراسه (گیاهان حشره خوار) 137
راسته فابالس 138
خانواده فاباسه یا لگومینوزه (نخود یا حبوبات) 139
راسته میرتالس 141
الف) خانواده ریزوفوراسه (مانگرو) 141
ب) خانواده اناگراسه (گل مغربی) 142
راسته جرانیالس (شمعدانی) 143
خانواده جرانیاسه (شمعدانی) 144
راسته آپیالس (امبلالس) 145
خانواده آپیاسه یا امبلیفرا (چتریان) 145
6-2-4 زیر رده آستریده 147
راسته جنتیانالس 148
هشت
خانواده جنتیاناسه 148
راسته لامیالس 149
الف) خانواده بوراژیناسه ( گل گاوزبان) 150
ب) خانواده لامیاسه یا لابیاته (نعناع) 151
راسته پلانتاژینالس 153
خانواده پلانتاژیناسه 153
راسته اسکروفولاریالس 154
خانواده اسکروفولاریاسه 154
راسته کامپانولالس 156
خانواده کامپانولاسه (گل استکانی) 157
راسته روبیالس 157
خانواده روبیاسه (روناس) 158
راسته آسترالس 159
خانواده آستراسه یا کمپوزیته (گل آفتابگردان) 159



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

مقاله ای در مورد گیاه شناسی

قیمت:65000ریال

موضوع:

مقاله ای در مورد گیاه شناسی

فصل اول: سلول و بافت های گیاهی

فصل دوم: مورفولوژی اندام های گیاهی

فصل سوم: ساقه

فصل چهارم: ساختمان گل و میوه

فصل پنجم: رشد و نمو در گیاهان

فصل ششم: متابولیسم

فصل هفتم: تغذیه گیاه

فصل هشتم: فتو پریودیسم

فصل نهم: هورمون های گیاهی

تعداد صفحه : 251



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

اصول و روش های رده بندی گیاهان

قیمت:80000ریال

موضوع:

پاورپوینت اصول و روش های رده بندی گیاهان

مقدمه:

کتابهای بسیاری درباره خانواده های گیاهی و خصوصیات هر کدام نوشته شده است .
ولی کمتر کتابی است که در پیرامون اصول رده بندی نگاشته شده باشد .
از قرن نوزدهم تاکنون کوشش بسیار کمی به عمل آمده تا هدفها و روشهای تاکزونومی کلاسیک شرح داده شود در نتیجه کمتر به موضوعات پیرامون تاکزونومی امروزی (مدرن ) که به مسائل مربوط در سطح گونه و جنس توجه دارد ، پرداخته شده است .
عقیده هیوود
بنا به عقیده هیوود (1968) جدایی مشخص بین تاکزونومی تجربی که امروزه درباره آن صحبت
می شود و تاکزونومی قدیمی وجود ندارد .
تعداد صفحه : 286



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

مقاله جامع در مورد ساختار سلول

قیمت:60000ریال

موضوع:

مقاله جامع در مورد ساختار سلول

سه بخش اساسی سلول عبارتند از:

– غشاء
– سیتوپلاسم
– هسته

غشاء
• غشاء پرده ای نرم
است که پیرامون
سلول را میپوشاند


سیتوپلاسم
• درون فضای سلول را ماده ای
به نام سیتوپلاسم پر میکند.
• درسیتوپلاسم اجزایی به نام
اندامک وجود دارد.


هسته
• هسته درمیان سیتوپلاسم قرارگرفته
است
• ونقش اساسی واصلی را درزندگی
سلول برعهده دارد



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

پاورپوینت رشد از دیدگاه آرنولد گزل

پاورپوینت رشد از دیدگاه آرنولد گزل

دانلود پاورپوینت با موضوع رشد از دیدگاه آرنولد گزل، در قالب ppt و در 23 اسلاید، قابل ویرایش، شامل معرفی گزل، تعریف رشد از نظر گزل، مفهوم رشد داخلی از نظر گزل، اصول گزل، اصل سو گیری نمو، اصل در هم تنیدگی های متقابل، اصل ناقرینگی کنشی و ...

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتابگردان، کلزا

بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتابگردان، کلزا

بررسی-تاثیر-مخلوط-سه-روغن-سویا-آفتابگردان-کلزاساختار شیمیایی روغن ها و چربی ها : روغن ها و چربی ها ترکیباتی غیر محلول در آب ، با منشا نباتی و حیوانی هستند ، که اکثرا شامل استرهای گلیسریل و اسیدهای چرب یا تری گلیسریدها هستند . از نظر ساختمانی تری گلیسریدها ، حاصل واکنش استری شدن سه ملکول اسید چرب...دانلود فایل

تحقیق گیاه شناسی

تحقیق گیاه شناسی

تحقیق-گیاه-شناسیدانلود تحقیق در مورد گیاه شناسی، در قالب word و در 82 صفحه، قابل ویرایش، شامل فصل اول: مقدمه و هدف، مقدمه و هدف، فصل دوم: کلیات و مروری بر منابع، کلیات و مروری بر منابع، گیاه شناسی گیاه درمنه (آرتمیزیا)،آرتمیزیا، اختصاصات پیوسته گلبرگان،دانلود فایل

۲۱ گیاه فوق العاده برای زیبایی پوست.

1. روغن آووکادو:

سرشار از ویتامین ها و مواد چربی است ، در بسیاری از کرم های زیبایی مخصوصاً کرم های مخصوص پوست های خشک استفاده می شود. آن را به تنهایی یا همراه با روغن های دیگر از جمله روغن کنجد می توان به کار بست.

پس از پاک کردن آرایش صورت ، می توانید پوست صورت خود را با گوشت له شده آووکادو ی کاملاً رسیده بپوشانید . ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آرامش کامل استراحت کنید و بگذارید روی صورتتان بماند .

2. آویشن:

دم کرده تند و خوشبوی آویشن با ریختن یک مشت آویشن تازه و اکلیل کوهی در یک لیتر آب برای پوست صورت بسیار مفید و شاداب کننده است .

3. اسطوخودوس:

اگر چند قطره اسانس اسطوخودوس را به دست و پا بمالند برای جلوگیری از عرق کردن بسیار مناسب است . همچنین همین اسانس می تواند از پوسته شدن پوست های سوخته در اثر آفتاب جلوگیری کند .

4. بنفشه:

پوست هایی حساس بیش از هرچیز از لوسیون دم کرده بنفشه بهره می برند . ۳۰ گرم گیاه را به مدت تقریبی یک ربع ساعت در یک لیتر آب جوش بریزید، صاف کنید و بگذارید کمی بماند و سپس به صورت کمپرس ولرم روی پوست صورت قرار دهید.

با دم کردن مشتی برگ خشک گل بنفشه در یک لیتر شیر جوش به مدت دو تا سه دقیقه می توان شیر نرم کننده ای برای صورت به دست آورد . این شیر همچنین می تواند برای سفیدی و نرمی دست به کار رود.

دم کرده ۲۰ گرم برگ تازه ی بنفشه ی معطر در ۲۵۰ گرم شیر جوشان ، اثر نرم کنندگی بر پوست دست و صورت دارد (برگ ها را در شیر جوشان وارد کرده از گرما دور می نمایند) این محلول علاوه بر ایجاد طراوت و شادابی موجب سفید شدن پوست نیز می شود.

5. بومادران:

بومادران با روغن کنجد برای ساختن کرم های آفتابی محافظ پوست کاربرد فراوان دارد. 

6. سیب:

آب سیب بخصوص برای مبارزه با چین و چروک بسیار مناسب است . می توانید صبح و شب روی گردن و پوست صورت به آرامی ماساژ دهید . اما البته باید دقت کرد که به دلیل خطر اکسیداسیون درست پیش از استفاده ، آب میوه را آماده کنید . برای تکمیل این روش ، می توانید هر هفته از ماسک سیب پخته در شیر استفاده کنید. پس از پختن سیب را له کرده ، به صورت ولرم روی پوست بگذارید .

برای رفع التهاب پلک و استراحت چشمان خسته می توانید چند قاچ به تازه را مستقیماً روی موضع قرار دهید . البته باید پیش از این کار به را به دقت شست، برای بر طرف کردن چین وچروک می توانید لوسیونی به طریق زیر فراهم کنید و به کار برید . حدود ۱۵ روز به را در آب مخلوط با مختصری الکل بخیسانید.

7.پرتقال:

برای بستن منافذ باز شده و نرمی پوست ، می توان برش های نازک پرتقال را روی پوست های چرب گذاشت . این ماسک را باید حدود نیم ساعت حفظ کرد ، و ترجیحاً در آرامش مطلق دراز کشید.

همچنین با افزودن گلاب به آب پرتقال به میزان ثلث حجم آن ، لوسیون قابض خوبی فراهم می شود.

همچنین در تأمین شادابی پوست صورت ، قسمت خوراکی پرتقال را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بر روی پوست صورت اثر می دهند . این عمل باعث استراحت پوست وجلوگیری از پیدایش چین و چروک و تأمین شادابی آن می شود .

8. سوسن:

پیاز سوسن در بر طرف کردن چین و چروک شهرت دارد . ۱۵ گرم آب پیاز سوسن را با هم وزن خود عسل و دو قاشق موم سفید آب شده مخلوط کنید . پیش از خواب به صورت خود بمالید.

9. پنیرک:

از برگ گیاه پنیرک جهت تسکین تحریکات پوست و تأمین لطافت آن به صور مختلف استفاده می شود . یکی از راه های ساده آن تهیه دم کرده از یک مشت برگ در یک لیتر آب جوش است. ( البته زمان دم کردن آن نباید از ۱۰ دقیقه تجاوز نماید ).

برای آرامش و نرمی پوست های حساس و ظریف می توان پوست صورت و حتی پلک ها را با محلولی که به طریق ذیل تهیه می شود به کار برد : یک مشت برگ پنیرک را به مدت ده دقیقه در یک لیتر آب جوش دم کنید .

برای طراوت و درمان آفتاب سوختگی ، می توان روی مواضع سوختگی از لوسیونی استفاده کرد که به صورت ذیل تهیه می شود : ۵۰ گرم ریشه را در یک لیتر آب بجوشانید .

10. شقایق:

شقایق همراه با گیاهان دیگری از قبیل مریم گلی ، برای ساخت کرم های مخصوص حفظ و اصلاح پوست های چرب به کار می رود . دم کرده ۱۵ گرم گلبرگ در نیم لیتر آب به صورت صاف شده و سرد لوسیون خوبی برای حفظ پوست است . همچنین برای آرامش چشم های خسته یا تحریک شده بسیار سودمند است.

11. انگور:

آب یک خوشه ی انگور را اگر با دست بگیرید و صبح و شب به صورت کمپرس روی پوست صورت بگذارید ، پوستتان شاداب و روشن می گردد . البته این آب باید درست پیش از استفاده تهیه شود . پس از ده دقیقه که روی پوست ماند ، به کمک آب باران یا آب معدنی آب بکشید.

همچنین آب انگور را به پوست مالیده و پس از خشک شدن آن ، با مقداری آب نیم گرم که محتوی کمی جوش شیرین می باشد صورت را شستشو داده که این عمل موجب طراوت ، شادابی و سفیدی پوست می گردد.

12. کاج:

تأثیر استحمام با جوانه ی کاج برای بر طرف ساختن حالت های خستگی جسمی و عصبی شناخته شده است . همچنین خاصیت آن برای حفظ زیبایی و نرمی پوست . پنج تا شش مشت جوانه کاج را که خشک کرده اید ، به مدت ۳۰ دقیقه در ۵ تا ۶ لیتر آب بجوشانید . این محلول را در آب ولرم وان بریزید.

13. تمشک:

پوست صورت ، ماسک شاداب کننده تمشک را بسیار می پسندد . مشتی تمشک کاملاَ رسیده را له کنید و میوه له شده را حدود ربع ساعت روی پوست بگذارید، پس از این مدت به کمک پنبه ای با آب باران یا آب معدنی آب بکشید.

برای درمان پوست های چرب می توان به طریق ذیل لوسیون قابضی فراهم آورد : ۲۰ تا ۲۵ گرم برگ تمشک وحشی را به مدت ده دقیقه بجوشانید . این جوشانده را صبح و شب به صورت لوسیون روی پوست صورت بمالید.

14. توت فرنگی:

توت فرنگی که مقوی و شاداب کننده است به بازیافتن درخشندگی و نرمی پوست کمک می کند . همچنین برای بر طرف کردن چین و چروک پوست استفاده می شود .

یادآوری می کنیم که جز در موارد آلرژی نسبت به توت فرنگی ، می توان با له کردن پنج تا شش میوه رسیده ماسکی فراهم کرد و مستقیماً روی صورت گذاشت و حدود بیست دقیقه نگه داشت . پس از آن با آب معدنی یا آب باران تمیز که اندکی ولرم شده باشد آب بکشید.

15. گزنه:

برای تقویت پوست سر و پر پشت کردن موی سر ، با دو سه مشت پر برگ گزنه ی له شده لوسیونی فراهم می آید که نتایج بسیار خوبی به بار می آورد . شیره ی به دست آمده را در مقدار هم حجمش آب باید رقیق کرد و به صورت ماساژ آرام روی پوست سر به کار برد.

پوست های خشک یا حساس با لوسیون گزنه جان می گیرند . یک مشت گزنه ی تازه را بکوبید و در یک چهارم لیتر آب به مدت یک ربع ساعت دم کنید و به صورت کمپرس روی پوست صورت قرار دهید.

16. جعفری:

از جعفری می توان لوسیون تقویتی خوبی تهیه کرد . ۱۰ تا ۱۵ گرم گیاه را به مدت ده دقیقه در نیم لیتر آب جوش دم کنید. صاف کنید و بگذارید سرد شود و به صورت کمپرس روی پوست صورت قرار دهید. با افزودن کمی آب لیمو ترش به این لوسیون ، می توانید آن را برای بر طرف کردن لکه های بار داری به کار برید.

شستشوی صورت با جوشانده ی حاصل از یک مشت جعفری در نیم لیتر آب که به مدت ۵ دقیقه جوشیده باشد برای مدت یک هفته سبب روشن شدن رنگ پوست می گردد .

17. خطمی:

پوست های حساس می توانند از خاصیت نرم کنندگی خطمی ( اُفی سینال) بهره گیرند . کافی است با جوشاندن مقدار اندکی برگ و گل خطمی در نیم لیتر آب به مدت ده دقیقه لوسیونی فراهم آورد . از این لوسیون برای آرامش پوست های حساس استفاده می شود.

18. گل گاو زبان:

برای پوست های خشک و شکننده ، می توان به طریق زیر لوسیون مؤثری آماده ساخت. حدود ربع ساعت ۲۰ گرم گل گاو زبان را در نیم لیتر آب جوش بجوشانید. این محلول را می توان مستقیماً به صورت لوسیون روی پوست به کار برد ، یا ترجیحاً به صورت کمپرس ولرم به مدت ده دقیقه نگه داشت. از این لوسیون می توان مجدداً به مدت دو یا سه روز استفاده کرد ، به شرط آنکه در یخچال نگهداری شود.

19. خیار:

خیار به خاطر خاصیت نرم کنندگی اش در صنعت لوازم آرایشی کاربرد فراوان دارد . در این صنعت چندین فراورده هست که از خیار به تنهایی یا همراه گیاهان دیگری از قبیل هوفاریقون که به خاطر خاصیت قبض شهرت دارد استفاده می شود . از خیار می توان به آسانی شیری فراهم کرد . دو خیار شسته و پوست کنده را ربع ساعتی در یک لیتر آب بپزید و در آب حاصل از پخته شدنش له کنید . به این شیر یکی دو قاشق روغن بادام شیرین اضافه کنید.

آب حاصل از پخته شدن خیار به تنهایی لوسیون فوق العاده ای برای شست وشوی پوست صورت است . همچنین با قرار دادن مستقیم حلقه های نازک خیار روی پوست صورت و گردن به مدت یک ربع ساعت ، می توان ماسک خوبی تهیه کرد.

20. گل گندم:

دم کرده ای که از ۲۵ گرم گلبرگ گل گندم در نیم لیتر آب جوش به دست آمده باشد ، به صورت کمپرس ولرم روی پوست صورت ، تأثیر آرام بخش و نرم کننده ای دارد و جهت تقویت سلول های پوست صورت برای تأمین نظافت و شادابی آن به کار می رود و ضمناً به صورت مؤثری از پیدایش چین وچروک جلوگیری می کند.

21. هویج:

برخی از مواد فعال هویج استفاده از آن را در صنعت لوازم آرایشی و برای منظورهای گوناگون توجیه می کند. بنابراین برای تغذیه و حفاظت پوست اطراف چشم و شقیقه ها ، بخصوص پوست های حساس ، پمادی را که مایه اصلی آن عصاره ی روغنی هویج و آفتاب گردان ، و جوانه ی گندم و فندق است به کار می برند.

اگر هویج را پیش از آب گرفتن در آب بجوشانند ، با مالیدن آب آن روی پوست ، رنگ پوست را روشن و مشکلات خاص پوست چرب را بر طرف می کند. مالش آب هویج به پوست سبب روشن شدن پوست و جلای آن گردیده و در لطافت و شادابی پوست موثر است.

سوالات استخدام دبیر هنر 95

سوالات-استخدام-دبیر-هنر-95بسته نمونه سوالات عمومی و تخصصی استخدام شغل دبیر هنر ویژه استخدام آموزش و پرورش همراه با پاسخنامه با بهترین کیفیت،مناسب متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی سال 95 آموزش و پرورشدانلود فایل


سوالات استخدام دبیر زیست شناسی آموزش و پرورش 95

سوالات-استخدام-دبیر-زیست-شناسی-آموزش-و-پرورش-95بسته نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش ویژه شغل دبیر زیست شناسی در قالب فایل PDF با بهترین کیفیت بهمراه پاسخنامه،مناسب متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی سال 95 آموزش و پرورشدانلود فایل